دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی FOR DUMMIES

دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی for Dummies

دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی for Dummies

Blog Article

*نسخه دوم منوی غذایی برای بیماران مبتلا به کرونا با تلاش و مشارکت کارشناسان تغذیه بالینی سراسر کشور و زیر نظر اداره تغذیه بالینی معاونت درمان وزارت بهداشت با تمرکز کاربردی و اجرایی شدن نسخه اول این دستورالعمل در اردیبهشت ۱۳۹۹ بازنگری و تدوین شده است.

یکی از عوارض شیمی درمانی و داروهای ضد سرطان حالت تهوع و سرطان به خصوص در روزهای اول انجام شیمی درمانی است. به همین دلیل بهتر است در این مواقع غذاهای ساده بخورید. پس بهتر است با چاشنی‌های مفید غذاهای‌تان را مزه‌دار و خوشمزه کنید.

بیماران همچنین ممکن است افزایش احساس بویایی منجر به حساس شدن نسبت به بوهای غذا و تنفر نسبت به بوهای غیرغذایی از جمله صابون و ادکلن را تجربه نمایند. مداخلات غذایی که باعث بوی غذاها گردد همچون سرو غذا بصورت خنک به جای غذای گرم می تواند مفید باشد.

وهمچنین از خوردن آب هویج و انار خودداری کنیم. من دهانم خیلی زخم شده بود ،آش کدو حلوایی خوردم خیلی التیام پیدا کرد،تا چند روز هم یبوست داشتم بعد بهتر شدم

پنکیک پنیر و لیمو شما عزیزان می توانید در صورت تمایل به یادگیری طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو را کامل طرز تهیه انواع غذای بیماران بیاموزید.

در این گونه موارد سالاد بلغور گندم با زیتون و گوجه‌فرنگی و پیاز قرمز و یا خوراکی‌هایی با شیرینی طبیعی مثل خرما بخورید.

برای بهبود تغذیه در طول شیمی درمانی، مصرف انواع میوه و سبزیجات که منابع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها هستند، توصیه می‌شود.

پنکیک یک غذای لذیذ و محبوب است که از دهه‌ها قبل تا به امروز جایگاه خود را در صبحانه‌های ما پیدا کرده است.

صفحه اصلی رژیم و تغذیه بهترین تغذیه و مناسب ‌ترین غذاها و دسرها برای افراد مبتلا به انواع سرطان بهترین تغذیه و مناسب ‌ترین غذاها و دسرها برای افراد مبتلا به انواع سرطان

مزه‌دار کردن: مواد پوره‌شده را به قابلمه برگردانید، نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد.

در ادامه، جدولی از ارزش غذایی معمولی‌ترین نوع این دسر با مواد اصلی شامل آرد، شیر، تخم‌مرغ، و روغن آورده شده است.

دانلود از سایت کافه بازار برای علاقمندان به یادگیری آشپزی

رژیم غنی از چربی معمولا میزان گوشت و کالری بالایی نیز دارد که باعث اضافه وزن و چاقی و افزایش بروز سرطان می شود.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page